Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

  1. Home
  2. Disclaimer & Copyright

Disclaimer & Copyright

DISCLAIMER & COPYRIGHT Tamashii
Versie 1.0 – 27 april 2018

Disclaimer
De informatie en het aanbod op deze website wordt door Tamashii met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Op de webpagina’s van Tamashii zijn links naar andere website en bedrijven opgenomen. Alle informatie is echter vrijblijvend, zodat aan de gegevens op de website geen rechten kunnen worden ontleend. Tamashii kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert.
De verstrekte informatie en prijzen voor diensten en producten zijn uitsluitend indicatief en kunnen op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd. Tamashii aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Tamashii worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de site van Tamashii.

Copyright
Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website van Tamashii berusten bij Tamashii. Het is niet toegestaan zonder toestemming van Tamashii de informatie vermeld op de website te verveelvoudigen of openbaar te maken voor commercieel gebruik. Op de foto’s berusten auteursrechten en deze mogen niet gereproduceerd worden zonder toestemming van de auteur.

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.