Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

  1. Home
  2. Tamashii
  3. Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn als karateschool Tamashii aangesloten bij diverse organisaties. 

HDKI (Hombu Dojo Karate International)

Tamashii is aangesloten bij het HDKI (Hombu Dojo Karate International).  Tevens zijn wij vertegenwoordiger in Nederland van het HKDI. Deze organisatie wordt voorgezeten door Shihan Scott Langley uit Ierland.

HDKI staat voor het samen in stand houden van het traditionele Shotokan karate.
Sensei Scott geeft over de hele wereld les en wij als Tamashii zijn trots dat wij een intensieve samenwerking mogen hebben met het HDKI.  

Jaarlijks nodigen wij Sensei Scott uit voor een stage in onze eigen dojo. De foto hiernaast zijn van de stage van Scott uit 2018, waar sensei Otto ook les gaf aan de jeugd.

HDKI Nederland
https://hdki.org/
https://www.facebook.com/hdkiOfficialPage
https://www.instagram.com/hdkikarate/

HDKI Nederland
https://www.facebook.com/theNederlands/

NFK (Nederlandse Federatie Krijgskunsten)

Tamashii is aangesloten bij het NFK. De Nederlandse Federatie Krijgskunsten.
Deze bond bestaat uit zeer ervaren martial arts instructors. Er is veel kennis op het gebied van allerlei verschillende vechtkunsten. 
Het NFK is opgericht door Shihan Wim van de Leur. 
Het NFK organiseert ook evenementen zoals: stages (4 Masters, 7 Masters) en Dan trainingen en examens.

Onze karatekas zijn verplicht lid te worden van het NFK. (voorwaarde lidmaatschap Tamashii) zonder tijdige lidmaatschap is er geen toegang tot de Dan examens van het NFK. Tevens krijgen leden korting op stages en evenementen.
Om lid te worden dient het inschrijfformulier ingevuld te worden en deze kunt u inleveren, inclusief pasfoto, bij Sensei Otto De betalingsinstructies volgen daarna.

https://federatiekrijgskunsten.nl/
https://www.facebook.com/Nederlandse-Federatie-voor-Krijgskunsten

SMK (Sunday Morning Keiko)

SMK is een niet-exclusieve karate / budo-gemeenschap die een spirituele en fysieke benadering bevordert voor de studie van karate / budo. In tegenstelling tot een traditionele organisaties geven we geen rang of accreditatie uit, maar bieden we informatie aan via verschillende vormen van media, samen met seizoensgebonden trainingsretraites die zijn ontworpen om karateka's informatie en mogelijkheden te bieden om zijn individuele karate / budo uit te bouwen en uit te breiden praktijk. Het is onze wens om een omgeving te creëren die ruimte geeft aan de onafhankelijke reis, en een gemeenschap die collectief en respectvol het proces om een krijgskunstenaar te worden viert.

https://www.sundaymorningkeiko.org/
https://www.facebook.com/sundaymorningkeiko/
https://www.instagram.com/sunday_morning_keiko/

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.