Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

  1. Home
  2. Karate
  3. Stages en Dan trainingen

Stages en Dan trainingen

Het volgen van stages is van groot belang voor de ontwikkeling van je eigen karate. Er worden meerdere stages per jaar gegeven op verschillende locaties in binnen- en buitenland. Hier wordt les gegeven door hogere leraren. Alle onderwerpen uit het karate worden daar behandeld en intensief getraind. Maar uiteraard is het opdoen van ervaring bij allerlei martial arts disciplines geweldig.
Stages zijn erg nuttig als aanvulling op de gewone trainingen en voor de hoge banden is dat bij ons verplicht. Deze verplichting is in het leven geroepen om de noodzakelijke groei van hoge banden te waarborgen.

Karateschool Tamashii is aangesloten bij het NFK (Nederlandse federatie voor krijgskunsten), het HDKI van Sensei Scott Langley en bij de Sunday Morning Keiko van Sensei Rick Hotton.

Elk jaar worden er door Tamashii stages verzorgt door diverse Sensei naar Nederland te halen onder andere Sensei Scott Langley en Sensei Rick Hotton komen jaarlijkse een stage verzorgen.
Ook worden er door het jaar heen Dan trainingen verzorgt door NFK.
Ook verzorgt het NFK de 4-masters en 7-masters stage dag waar door de dag heen stages gevolgd kunnen worden van diverse marterial arts zodat er ook kennis van andere disciplines kan worden opgedaan.

Dan examen kan gedaan worden bij het NFK maar ook bij het HDKI.

Om in aanmerking te komen voor een Dan-graad is het vereist Dan trainingen te volgen bij de organisatie waar men examen wil doen. Het regelmatig volgen van deze trainingen erg aan te raden.

Stages en Dan trainingen zijn altijd interessant, leerzaam en leuk.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.