Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

  1. Home
  2. Karate
  3. Stages door Sensei Otto

Stages door Sensei Otto

Otto heeft enorm veel ervaring in het geven van stages.

Hij wordt daar regelmatig door andere sportscholen voor gevraagd. In overleg met Otto wordt de inhoud, de duur en de datum bepaald.

Stages zijn ontzettend goed voor de ontwikkeling van elke vechtsport beoefenaar. Door stages, en dus het krijgen van les van verschillende meesters, kan men zichzelf verdiepen en verbreden.

Otto geeft met veel passie, humor en enthousiasme les. Hij kan heel gedetailleerd lesgeven en wat hij verteld kan hij ook uitstekend laten zien. Wat een Shihan onlangs over Otto opmerkte: “ Otto heeft de unieke combinatie van uitleggen, wat hij zegt klopt, en hij kan het ook nog demonstreren. Die combinatie zie je niet zo heel veel.”

Één van de favoriete stage onderwerpen van Otto is kata of renzoku kihon vertalen naar zelfverdediging. Maar ook een specifieke kata onder de loep leggen is een heel interessant onderwerp. En ook zelfverdediging met de korte stok is een onderdeel waar hij veel les in geeft.

Stages kunnen gegeven worden op een doordeweekse avond of in het weekend.
De duur varieert naar gelang de vraag van 2 tot maximaal 4 uur training.

De kosten voor een stage kunt u vinden op ons tarievenoverzicht.
Neemt voor meer informatie contact met ons op

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.