Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

  1. Home
  2. Tamashii
  3. Sensei Coen Bakker

Sensei Coen Bakker

Karate 6e dan WJKA, 3e dan KBN
zwarte band Judo/ jiu jitsu/ pancrado

Coen begon zijn martial arts carrière zo’n 43 jaar geleden. Als jonge knul voelde hij zich aangetrokken tot deze, toen voor ons zo mysterieuze, vechtkunst.

Coen is begonnen bij Felix Jansens en is bij de overname door Knobel Sensei gaan trainen bij Umo. Hij is een Martial arts man in hart en nieren met ook ervaring in Judo, jiujitsu en Pancrado!

Een sterk lichaam, goed getraind met geweldige schoppen. Maar ook een sterke geest. Coen heeft zijn portie aan wedstrijden en stages zeker gehad. En nog steeds volgt hij regelmatig stages. Maar geeft ze ook net zo gemakkelijk zelf als daar vraag naar is.

Coen zijn zelfverdediging is van erg hoog niveau. Op zijn leeftijd nog zo fantastisch in vorm is best bijzonder te noemen.

Coen geeft les aan alle niveaus. Gedreven als hij is pept hij de leerlingen op en laat ze moe, bezweet en voldaan weer gaan. Coen geeft in het roulatieschema Otto en Filip. Je zult Coen ook treffen als examinator bij onze examens.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.