Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

  1. Home
  2. Karate
  3. Stages en Dan trainingen
  4. Archief stages
  5. Online karate seminar May 29, 2021
  6. NL

Online karate seminar - Part 2: Sensei Scott Langley en Sensei Otto Bakker

Na veel leuke reacties op het vorige seminar, willen we het nog een keer doen. Het liefst trainen we natuurlijk in de dojo, maar trainen met karateka's over de hele wereld is ook geweldig. Dus laten we het nog een keer doen.

Twee enorm gepassioneerde karateka's met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring nemen je nogmaals mee maar dan anders in dit 2 uur durend seminar.

Registreren

Het is niet meer mogelijk je in te schrijven

 

Heb je vragen stuur dan een e-mail naar: [email protected]

Programma

Zaterdag 6 maart 2021

15:30 - 15:45 Zoom dojo open
15:45 - 16:00 Warming-up
16:00 - 16:50 Sensei Otto Bakker
16:50 - 17:00 Vragen voor Sensei Otto Bakker
17:00 - 17:50 Sensei Scott Langley
17:50 - 18:00 Vragen voor Sensei Scott Langley
Tijdzone CEST OR UTC/GMT +2 hour

Nuttige links

- View this page in English
- Download de flyer van dit evenement
- bekijk het Facebook event
- We gebruiken de software van Zoom voor dit evemenent

Sensei Scott Langley (7e dan)

Sensei Scott Langley is een bijzondere karateka. Hij heeft altijd al een enorm talent getoond en is met die bagage en enorme inzet in Japan op de Honbu dojo van het JKS terecht gekomen. Daar heeft hij de vijf jarige loodzware opleiding tot JKS instructor afgerond. Zie zijn boek “Karate Stupid”.
Dat heeft hem een enorme basis gegeven voor zijn karate.

Scott is chief instructor geweest voor Ierland en Engeland bij het WTKO en is op dit moment bezig met zijn eigen snelgroeiende organisatie: het HDKI.

Scott geeft enorm inspirerend les. Hij is erg technisch en heeft een goed gevoel voor realistisch en effectief lichaamsgebruik. Hij neemt iedereen, jong of oud, laag of hoog, mee in zijn drive naar een hoger niveau.

Het is elke weer een mooie ervaring om les te krijgen van sensei Scott.

Sensei Otto Bakker (7e dan)

Sensei Otto begon 44 jaar geleden met Karate na 3 jaar Judo te hebben gedaan. Nog steeds bevlogen en met hart en ziel in de martial art bezig om veel mensen, jong en oud, mentaal en fysiek te ondersteunen. Dit doet hij met Karate maar ook in de vorm van zelfverdediging lessen.

Otto is een sportschoolhouder met ambitie. Met zijn eigen martial arts ervaring gekoppeld aan een stuk coaching geeft hij zijn leerlingen het vertrouwen dat zij eruit kunnen (en moeten!) halen wat er in zit. Niet alleen tijdens de dojo trainingen maar ook bij stages. Die voor iedereen toegankelijk, leuk en erg leerzaam zijn. Zijn lessen worden altijd erg goed ontvangen, niet in het minst vanwege zijn passie en flinke dosis humor

Hij is de motor, inspirator en eigenaar van de bijzondere sportschool Tamashii, waar hard trainen op hoog niveau en een goede sfeer eigenlijk als vanzelf samen vallen. Eigenzinnig volhardend in de mening dat karate-discipline, onderling overleg en respect voor elkaar perfect hand in hand gaan.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.