Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

Terug naar het overzicht

Brabant Veilig Week i.s.m. Karateschool Tamashii

Geplaatst op: 19-09-2019

Tamashii doet mee met de Brabant Veilig Week die de Gemeente Bergen op Zoom organiseert samen met de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant en diverse andere partners van 7 tot en met 13 oktober. 

In deze week kun je deelnemen aan activiteiten die te maken hebben met veiligheid. Elke dag staat een ander thema centraal. Er zijn activiteiten voor inwoners en ondernemers.

Ondermijning in het buitengebied tot cybercrime; van alcohol en drugs tot brandveiligheid en ook Zelfverdediging voor vrouwen is een onderdeel. Dit onderdeel wordt verzorgd door Otto Bakker van Karateschool Tamashii.

Zelfverdediging voor vrouwen
Lastig gevallen worden op straat, een tasjesrover, ongewenste of seksuele intimidatie of ongewenst gedrag op de werkvloer. Helaas is dit nog aan de orde van de dag. Regelmatig horen of zien we dat vrouwen en meiden geconfronteerd worden met ongewenste intimidatie en/of geweld. Daarom bieden we een kosteloze proefles ‘zelfverdediging voor vrouwen’ aan. Je leert technieken om voor jezelf op te komen.

Wanneer: maandag 7 oktober van 19.00 uur tot 20.15 uur of 20.30 uur tot 21.45 uur
Waar: Gymzaal Burgemeester Blomlaan (naast nummer 4), Bergen op Zoom.

Informatie over alle onderwerpen en datums en tijden over Brabant Veilig Week is te vinden op de facebook pagina en de website van de gemeente Bergen op Zoom

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.