Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

Terug naar het overzicht

Tamashii bij de NFK 7-Masters

Geplaatst op: 12-10-2019

Op zaterdag 12-10-19 vond in Den Haag de NFK 7-Masters plaats.
Een mooi evenement waarbij je stages kunt volgen in diverse martial arts disciplines. We waren als Tamashii vertegenwoordigd door een kleine maar fanatieke groep. 

Het is erg leuk om naast je huidige karate training eens te mogen proeven aan andere vormen martial arts. Jiu Jutsu, Shaolin Kempo, Akido, Pentak Silat en nog veel meer. Je ziet veel parallellen maar ook dingen waarvan je denkt dat is handig. Het verrijkt je eigen karate enorm door een kijkje in de keuken van een andere martial art te kijken

Ook is dit evenement leuk voor jong en oud. Onze jongste deelnemer was 8 jaar en heeft alle 7 stages kunnen volgen. Ook het niveau is niet belangrijk. Onze laagste gegradueerde deelnemer had de witte band en kon ook alle stages prima volgen.

Als eerste werd de 'nieuwe' dojo ingewijd met een traditionele leeuwendans. Erg leuk om te zien.
Daarna begonnen de sessie verdeeld over 3 dojos. Deze waren erg variërend en sessies die twee keer gegeven werden hadden wel een andere inhoud.

Nu al weer zin de 4 masters in het voorjaar.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.