Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

Terug naar het overzicht

Tamashii strandtraining

Geplaatst op: 09-09-2023

Afgelopen zaterdag 9 september hebben we, na een lange tijd, weer een Tamashii strandtraining gehad op het strand van Zoutelande.

Meer dan 30 karateka's van Tamashii waren naar het strand van Zoutelande gekomen om te trainen.

We hadden natuurlijk fantastisch weer en het zeewater was een heerlijke temperatuur. Dus de omstandigheden waren perfect.

Nadat we eerst een training op het strand hebben afgewerkt waarin we dingen konden doen, die op de harde ondergrond van onze normale dojo minder fijn zijn, met worpen en naar de grond werken van elkaar gingen we in het tweede deel het water in om met de weerstand van het water te trainen. Ook daarbij was het natuurlijk leuk om elkaar in het water te gooien. 

Na de training hebben we gewoon nog even genoten van het heerlijke weer en de zee. En het belangrijkste veel lol met elkaar gemaakt. En dat was het belangrijkste van deze dag: Veel lol en plezier.

Dit was een fantastische dag die we er jaarlijks eigenlijk in moeten houden.

Osu,

Team Tamashii

 

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.