Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

Terug naar het overzicht

Uitval trainingsavonden

Geplaatst op: 21-01-2023

We hebben helaas wat uitval van trainingsavonden door diverse redenen.

Belangrijke punten voor jullie agenda:

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari a.s. is de zaal in Halsteren geblokkeerd vanwege carnaval activiteiten. We kunnen er gewoon niet in! Haal je les in op een dinsdag of kom op een andere week een paar keer trainen.

Op maandag 30 januari zijn de trainingstijden aangepast: Normale start van 18.30 tot 19.30, open voor iedereen. Dan nog een half uur door tot 20 uur voor alleen groen en hoger. Dus ben je een hoge bander, kom gewoon meteen om 18.30 uur. Gezellig. 😊

Op dinsdag 7 februari is het kyu en slip examen voor iedereen die is ingeschreven in de zaal in Tholen. Mail met tijden volgt nog. We zijnnu de lijst aan het opstellen, spullen aan het bestellen.
De inschrijvingen zijn gesloten!

De voorjaar vakantie(carnaval vakantie) is ook aangepast.
Alleen maandag 20 februari (Halsteren) en dinsdag 21 februari(Tholen) geen Karate!
Dit i.v.m. compensatie voor andere uitvallende lessen. Verder gewoon les.

Op vrijdag avond 3 maart vervallen de lessen i.v.m. het Scott Langley Dutch weekend. Sensei Scott komt bij ons les geven.( haal gerust jouw training in op Tholen, zie Tamashii site.)
Meld je aan voor deze geweldige stage.
Die avond trainen alleen mensen die zich hebben opgegeven.
Ook de zaterdag training op 4 maart zal vervallen. Dan zitten we met Scott in Den Haag. Ook hier kun je jezelf voor opgeven Mocht je hier naar toe willen maar geen vervoer hebben, vraag dan even rond er gaan diverse leden die kant op.

Maandag 10 april is er geen training. Dan is het 2e paasdag.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.