Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

  1. Home
  2. Tarieven
  3. Tamashii kleding
  4. Wasvoorschrift

Wasvoorschrift

Voorkom slijtage & vervaging van je kleding

Om ervoor te zorgen dat de Tamashii team kleding zo lang mogelijk mooi blijft, hebben we enkele was- en onderhoudstips voor je opgesteld. Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je slijtage & vervaging voorkomen en de levensduur van je bedrukking behouden. 

1. Was altijd op lage temperatuur & binnenstebuiten

Was je bedrukte kleding altijd op een lage temperatuur. Je kunt de kleding op 40°C wassen, maar bij voorkeur op 30°C. Dit helpt de kleuren fris en helder te houden. Let op: Gebruik géén wasverzachter.

Draai je bedrukte kleding binnenstebuiten voordat je het in de wasmachine doet. Dit beschermt de bedrukking tegen wrijving en direct contact met andere kledingstukken.

2. Stop je bedrukte kleding niet in de droger

Vermijd het gebruik van een droger. De intense hitte kan de bedrukking beschadigen en vervormen. Dit is overigens niet alleen beter voor bedrukte kleding, ook voor onbedrukte kleding. Laat je kleding liever natuurlijk drogen, en houd de bedrukking weg van direct zonlicht. Hang je bedrukte kleding dus gewoon aan de waslijn.

3. Strijk niet over de bedrukte delen heen

Als je moet strijken, doe dit dan nooit direct over de bedrukte delen zoals jouw logo of tekst. Gebruik een lage temperatuur en strijk indien mogelijk de kleding binnenstebuiten en pas óók dan alsnog op voor de bedrukte delen.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.