Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

Terug naar het overzicht

Buitentraining voor iedereen

Geplaatst op: 07-04-2021

Er zijn weer mogelijkheden voor iedereen om weer buiten te kunnen trainen. Wel met wat beperkingen en afspraken maar alles beter dan iets doen. 

Na de laatste versoepelingen en in overleg met de gemeente Bergen op Zoom kunnen we weer lessen aanbieden voor iedereen. 

Wel moeten we ons aan een aantal regels houden en aan voorwaarden voldoen. Belangrijkste is dat je bent ingedeeld in 1 of meerdere groepen. Je kan alleen trainen op het moment dat je bent ingedeeld. Het schema is per e-mail verzonden naar je. Heb je die niet ontvangen of had je nog niet aangegeven wanneer je kon stuur ons dan een e-mail. 

Iedereen ouder dan 27 jaar traint in vaste groepjes van 4 personen, uiteraard op 1,5 meter, en trainen zelf. 

We geven training op locatie op maandag en vrijdag. De lessen gaan alleen door bij goed genoeg weer. Gaat een les niet door dan sturen we een e-mail en plaatsen het op onze website.

Op woensdag geven we nog online les via Zoom en YouTube. Deze is voor iedereen toegankelijk. En daarmee kan er altijd een moment in de week getraind worden als het een week slecht weer is.

Alle actuele informatie kan je vinden op:

Kijk hier voor informatie over het lesschema

Lees alles over de corona maatregelen bij Tamashii

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.