Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

Terug naar het overzicht

We gaan weer trainen t/m 26 jaar

Geplaatst op: 28-02-2021

Vanwege de lichte versoepelingen vanuit de overheid kunnen wij ook weer iets meer gaan doen voor de leden tot en met 26 jaar.

Daarnaast blijven we de Zoom lessen ook geven.

 

Hoe gaan we het doen binnen de huidige regels:

Op elke maandag avond  (vanaf 8 maart) kan er bij ons op het terrein getraind worden, wordt er les gegeven, voor alle leden t/m 26 jaar. We trainen in 2 groepen:

  • 1e groep is iedereen t/m oranje band van 18.00 tot 19.00 uur
  • 2e groep is iedereen met groen of hogere band van 19.15 tot 20.15 uur

Voorlopig zal dat op de straat stenen zijn. Zodra het gras het aan kan wellicht op het veld. Dus zorg dat je met fijne gymschoenen aan komt. Je mag zelf kiezen of je in karatepak traint of in trainingsbroek.
Contact maken we niet en we blijven mooi op afstand.

Parkeren is een punt! Het mag aan de overkant, maar: NIET voor de garage van de overbuurman uiteraard. Liefst, heel graag, op de fiets of laat je aan de overkant afzetten en ophalen. (ouders niet toegestaan op ons terrein. Coronaregels) ouders!! Help de kinderen met oversteken!! Het is een gevaarlijke en drukke weg!!

Kom op zijn vroegst 5 minuten voor aanvang van de training (dit i.v.m. toezicht)

Na de les direct naar huis. Er wordt niet na gebleven op het terrein en niet op de trampoline gesprongen. 

  • Heb je klachten (hoesten, snotteren, keelpijn, koorts en dergelijke?) dan blijf je thuis!!
  • Houdt 1,5 meter afstand!

Lees hier alles over de corona maatregelen. 

De zoom lessen:

Die blijven op woensdag en op vrijdag avond. Echter, we maken er 1 complete training van een uur van. Beide avonden open voor iedereen die wil. Inmiddels is er een vaste groep die dit doet (goed van jullie, OSU) en we weten inmiddels dat men zelf wel bepaald of je de hele training mee doet of ergens afhaakt omdat het niveau te hoog is o.i.d.

De Zoom trainingen zijn dan van 18.30 tot 19.30 uur.

Als het regent, gaat de training niet door!  We sturen altijd een mail als de training niet doorgaat en je vindt het op onze website.

Kijk ook bij tijden en locaties voor informatie over de lessen

OSU

Sensei Otto

Tamashii team.

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.