Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

Terug naar het overzicht

Corona regels II

Geplaatst op: 26-10-2020

Hoi sportieve karateka’s,

Het gaat zoals jullie zien nog niet bepaald de goede kant op!

We willen toch graag, zolang het mag, door gaan met lesgeven. (Ik weet van collega’s dat er hier en daar al besloten is om het sporten even stil te zetten.)

Maar dan gaan we wel wat strengere en duidelijkere maatregelen afspreken, in de hoop dat we over een week geen grotere lockdown krijgen en wel eventjes dicht moeten!

 1. Iedereen komt omgekleed binnen! Eventjes schoenen uit en jas ophangen kan, maar beperk de tijd bij elkaar in de kleedkamers tot een minimum. Officieel zijn de kleedkamers namelijk niet meer toegankelijk.
 2. 13 jaar en ouder komt met een mondkapje binnen en doet die vlak voor de training pas af. En na de training meteen weer op.
 3. Gebruik de ontsmetting gel die er staat!
 4. We maken allemaal de komende tijd geen contact met elkaar (er is meer dan genoeg om te trainen zonder contact.). Dus ook de kids t/m 12 niet.
 5. We gaan geen kiai’s geven.
 6. Tijdens het groeten gaan we een eind uit elkaar staan.
 7. De instructor of Sensei zal lesgeven op afstand. Dat vind ondergetekende natuurlijk helemaal niet leuk, maar helaas. 😊
 8. LET OP als je in Halsteren gaat trainen: aangepaste tijden om de tegelijk bewegingen te minimaliseren:
 • Eerste uur begint om 18.00 uur en eindigt om 18.55 uur. De les is alleen toegankelijk voor iedereen met een witte of gele band. ( ook oranje slip)
 • Tweede uur begint stipt om 19.05 uur (dus kom niet eerder) en eindigt om 20.00 uur. De les is alleen toegankelijk voor iedereen met oranje t/m blauwe band.
 • Derde uur begint om 20.05 uur en eindigt om 21.00 uur. De les is alleen toegankelijk voor iedereen met bruine en zwarte band.

Met dank voor jullie sportiviteit en tot in de dojo’s.

OSU

Sensei Otto

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.