Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

Terug naar het overzicht

Veranderingen van de woensdag

Geplaatst op: 26-11-2020

Er gaan een paar dingen veranderen, erg vervelend voor sommigen, juist heel fijn voor anderen, maar sowieso even noodzakelijk!

Wat is er nou aan de hand, ik som het op:

 • De zaalvloer, op de woensdagavond in t Rijks te bergen op zoom, was vervangen door een nieuwe en veel te gladde vloer. Dus besloten we over te stappen naar de zaal van het mma Schouteren op de Plaat boven de Mc Donalds.
 • Nu, nadat we ook nog eens een gedeeltelijke lock down voor de volwassenen hadden, krijgen we ineens te horen dat de zaal die we net op woensdag in gebruik hadden (en al langer op de zaterdag ochtenden) komt te vervallen. Hij gaat afgestoten worden en wij moeten er uit.
 • We hebben verder gezocht. Daarbij vooral belangrijke afwegingen gemaakt over het gebruik, leden geografie en reis bewegingen enz. Maar ook zaalvloer, betrouwbaarheid verhuurder m.b.t. duur verhuur. En we gaan daarom toch weer verhuizen:
 • En wel naar Halsteren, de gymzaal in de Julianastraat! Dus zullen we daar maar liefst drie keer per week zitten.
 • Maar wat nog een belangrijk punt is: we kunnen niet meer op de woensdag avonden. De zaal is dan bezet.

  Dus wat wordt het schema voor Tamashii nu na de kerstvakantie?
 • Vanaf maandag 4 Januari is de maandag avond de nieuwe “woensdag avond opzet”. Dus: gymzaal Julianastraat te Halsteren. 1e uur van 18.30 tot 19.30 uur laag en midden niveau. En het 2e van 19.30 tot 21.00 uur voor blauw en hoger: de “senior training”.
 • Op de dinsdag avonden blijft alles bij het oude: afdeling Goes zoals altijd en afdeling Tholen idem dito. Zie tijden & locaties
 • Op woensdag en donderdag avonden geen lessen. Dus dan kan iedereen lekker zelf een leuke invulling verzinnen, 😊
 • Vrijdag avond in Halsteren, ook in de Julianastraat. Oude schema: 18 tot 18.55 uur lage banders, 2e uur start om 19.05 uur midden niveau training, 3e uur is dan van 20 tot 21 uur gericht op hoge banders.
 • De zaterdag ochtend training gaat ook weer naar Halsteren terug: start op 9 januari. We hebben dan twee uur tot onze beschikking: van 9.30 tot 10.30 een karate zelfverdediging les: open voor 13 en ouder en gele band en hoger. En dan van 10.30 tot 11.30 train ruimte voor de leraren/seniors op uitnodiging.

Let op! Vanwege de Corona regels nog steeds het advies:  Kom omgekleed op de training! Mondkapje op. Bij klachten thuis blijven.

Op naar een goede en sportieve voortzetting van de beste karateschool ever: Tamashii. 😊 Want dat zijn wij allemaal bij elkaar.

Ik geniet elke keer nog van jullie enthousiasme, en nog steeds vind ik het een voorrecht om aan jullie te mogen les geven en met jullie te mogen trainen.

Volgens mij denken alle lesgevers er het zelfde over

Sportieve groet

Osu

Sensei Otto

Tamashii team

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.