Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

Terug naar het overzicht

Stage Scott Langley 7 maart

Geplaatst op: 24-01-2020

Voor de 11e keer alweer komt sensei Scott Langley naar Nederland en geeft hij een stage op 7 maart bij Tamashii in Bergen op Zoom en op 8 maart in Heemskerk. 

 

Sensei Scott Langley is een bijzondere karateka. Hij heeft altijd al een enorm talent getoond en is met die bagage en enorme inzet in Japan op de Honbu dojo van het JKS terecht gekomen. Daar heeft hij de vijf jarige loodzware opleiding tot JKS instructor afgerond. (Zie zijn boek “Karate Stupid”). Dat heeft hem een enorme basis gegeven voor zijn karate. Scott is chief instructor geweest voor Ierland en Engeland bij het WTKO en is op dit moment bezig met zijn eigen snelgroeiende organisatie: het HDKI.

Scott geeft enorm inspirerend les. Hij is erg technisch en heeft een goed gevoel voor realistisch en effectief lichaamsgebruik. Hij neemt iedereen, jong of oud, laag of hoog, mee in zijn drive naar een hoger niveau.

Download de flyer of kijk voor meer informatie op de evenement pagina

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.