Karate - zelfverdediging - weerbaarheid

Terug naar het overzicht

Tamashii examen 05 februari 2020

Geplaatst op: 05-02-2020

Op woensdag 5 februari waren de halfjaarlijkse examens bij Karateschool Tamashii. We hadden 47 kareteka's die een examen deden voor de volgende slip of Kuy. Bijna iedereen was geslaagd. We zijn erg trots op onze groep Karateka's.

Veel gespannen kopjes voor het examen maar dat is logisch en mooi om te zien. Na de warming up van Marleen waarin nog een paar kata's werden gedraaid met de laatste tips van Marleen ging het examen programma van start. 

Het examen was opgedeeld in twee groepen tot groene band en daarna t/m 1e kyu. Beide examens waren hetzelfde opgebouwd met eerst Kihon, dan Kata en daarna nog Kumite. 

Onze 7 examinatoren hielden alles goed in de gaten maakten aantekeningen met zowel positieve als verbeter puntjes. Het overleg na de examens waren redelijk kort. Ze waren  het dus snel met elkaar eens of graduatie van de karateka's.

Bijna iedereen is geslaagd een enkeling niet. Zij hebben feedback gekregen waarop ze moeten letten en moeten trainen zodat bij een volgend examen kunnen vlammen. 

Sommige karateka's kregen naast hun band ook een mooi compliment van Sensei Otto en Sensei Coen dat hun harde werk en training terug te zien is in hun examen. 

Als Sensei's van Tamashii kijken wel vol trots naar de examens die onze karateka's hebben afgelegd. 

We kijken er nu al weer naar uit om te trainen met de iedereen en naar de mooie stages die eraan komen komende maanden: Scott Langley, NFK Four Master, Tamashii Shotokan stage.

Kijk voor alle foto's op onze facebook pagina

 

 

 

 

 

Deze website plaatst cookies. Dit doen we om onze site gebruiksvriendelijker te maken, onder andere door analyse van het bezoekersgedrag. Maar je blijft anoniem. Als je verder surft accepteer je onze cookies.